آغاز به کار دبیرخانه ی گرد همایی پانزدهمین انجمن بین المللی ترویج وزبان ادبیات فارسی

آغاز به‌کار دبیرخانه‌ی گردهمایی پانزدهم انجمن بین‌المللی ترویج زبان و ادب فارسی

دبیرخانه‌ی پانزدهمین گردهمایی بین‌المللی انجمن ترویج زبان و ادب فارسی در دانشکده‌ی ادبیات و علوم انسانی دانشگاه شهید چمران اهواز به طور رسمی آغاز به‌کار کرد.

پوستر پانزدهمین گردهمایی بین المللی انحمن ترویج امروز ۲۷ آذرماه ساعت ۹  با حضور دکتر منوچهر جوکار ( دبیر علمی گردهمایی پانزدهم و رئیس انجمن ترویج شعبه‌ی خورستان)، دکتر علی حقیقی (معاون پژوهش و فناوری دانشگاه شهید چمران اهواز)، دکتر علیرضا جلیلی‌فر (معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه شهید چمران اهواز)، دکتر شهرام جلیلیان (مدیر تحصیلات تکمیلی دانشکاه شهیدچمران )تعدادی از اعضای انجمن ترویج شعبه‌ی خوزستان و جمعی از اعضای هیئت علمی دانشکده ادبیات رونمایی شد.

دبیر علمی همایش پانزدهم از راه‌اندازی وبگاهِ گردهمایی نیز خبر داد. این رویداد برجسته‌ی ادبی و فرهنگی از ۲۷ تا ۲۹ آبان‌ماه ۱۳۹۹ در دانشکده‌ی ادبیات و علوم انسانی دانشگاه شهید چمران اهواز با حضور استادان زبان و ادبیات فارسی ایرانی و خارجی برگزار خواهد شد و از همین امروز امکان ارسال مقاله به وبگاه همایش به نشانی tarvij.scu.ac.ir فراهم شده است.